Armani Jeans

L’any 1975, el Sr.Giorgio Armani i el Sr.Sergio Galeotti, van fundar aquesta gran companyia del món de la moda. La grandesa d’aquesta marca és de tal magnitud, que avui dia té al voltant de 4.700 empleats, 13 fàbriques a Mèxic i arreu del món, i al voltant de 300 botigues en 36 països, això sense contar les botigues multi marca, on també venem els seus productes.

Armani compta amb diferents línies, entre les que podem trobar: Giorgio Armani, Armani Collezioni, Emporio Armani, Armani Exchange, Armani Junior, Armani Jeans...

Armani Jeans, va ser creada l’any 1981 pel Sr.Giorgio Armani, és una línia molt coneguda i sol·licitada arreu del món, i la podríem definir com la línia "texana" de la companyia.

 
Les botiges Armani Jeans, estan a tots els llocs on volen comptar amb els millors dissenyadors i les marques ‘TOP’ de la moda, i les podem trobar, a part d’Espanya, a països com: Itàlia, Dubai, Japó... Als llocs més luxosos de l’Àsia, aquesta marca és especialment famosa i sol·licitada.

Aquesta línia Armani Jeans, compta amb col·leccions de roba per a dona, per a home, per a nens, i també compta amb diferents línies d'accessoris, ulleres, rellotges, perfums...

Armani Jeans és una de les marques amb més prestigi de tot el món, per això també la podeu trobar a La Creadora, perquè com ja sabeu, sempre cerquem i cercarem el millor per vosaltres!