Bikkembergs
Anvers, ciutat belga coneguda mundialment per ser una ciutat oberta i cosmopolita, famosa per la seva Catedral Gòtica, i per ser el Centre Mundial del Diamant, entre altres coses.
 
Pel que fa al nostre sector, la moda, Anvers és una gran referència, i és que en aquesta ciutat, va haver-hi un abans i un després, a partir de l’aparició d’uns grans dissenyadors, els coneguts com els “Sis d'Anvers” (Dirk Bikkembergs, Ann Demeulemeester, Walter Van Beirendonck, Dries Van Noten, Dirk Van Saene i Marina Yee). A partir d’aquest fet, que formarà part de la història de la moda de Bèlgica, quan parlem d’Anvers dins del nostre sector, estem parlant d’una ciutat on es repira tendència, on es respira creativitat, on segur, de totes totes trobaràs moda avantguardista, i tot això gràcies a aquests 6 grans personatges contemporanis, amb Dirk Bikkembergs al capdavant, que després de graduar-se a l’Acadèmia de Belles Arts d'Anvers a principis de la dècada dels vuitanta, i començar a crear art, perquè per nosaltres el que fan és art, Anvers s’ha convertit en una visita obligada per tots els amants de la moda.

El nom de Dirk Bikkembergs va ser mundialment conegut, a partir de la col·lecció de sabates que va presentar a l’exposició de British Designer Show a Londres l’any 1986, però com que aquest dissenyador, volia i desitjava aprofundir molt més en la seva carrera, l’any 1987 va presentar la seva primera col·lecció de gèneres de punt i un any després va presentar la col·lecció completa a París.

Aquestes sabates de les quals us parlàvem, van ser, i són, revolucionàries, ja que es caracteritzen per la seva imatge forta, intensa, perquè cada any les fan amb uns colors molt macos, i perquè el disseny és espectacular!

Les col·leccions de Dirk Bikkembergs veureu que cada any es presenten amb la mateixa força, caràcter i el mateix rendiment, i es caracteritzen per una combinació de glamour i un estil informal adequat que potencia el món futbolístic. Aquest dissenyador, és famós per la seva capacitat ‘única’ d’enfrontar l’exclusivitat de la moda amb la universalitat del futbol.

Actualment, Dirk Bikkembergs comercialitza amb tres línies diferents;  Dirk Bikkembergs Sport Couture, Bikkembergs i Bikkembergs Sport.
 
A La Creadora, ens apassiona, ens encanta la moda i tot el que l’envolta, ens agraden les peces especials, exclusives, diferents, per això ens agrada tant el que fa Dirk Bikkembergs, i per això, al moment que apareix a qualsevol lloc del món, un dissenyador que nosaltres considerem que fa coses espectaculars i ofereix 100% qualitat, us el portem, com vam fer amb Bikkembergs, quan va aparèixer a Anvers.
 
Com a apassionats de la moda, perquè estimem el nostre ofici, perquè ens surt de dins, i perquè ens ve molt de gust dir-ho, diem: gràcies, moltes gràcies als “Sis d’Anvers”, i especialment a en Dirk Bikkembergs, per la seva aportació al nostre sector, el nostre món, gràcies!