Custo Barcelona
Custo Barcelona és una  marca catalana reconeguda internacionalment. Va néixer a Espanya a principi dels anys 80 de la mà de Custodio i David Dalmau, els quals després d'un llarg viatge al voltant del món van descobrir un nou estil desconegut a Espanya. Els germans Dalmau van quedar impressionats amb la Califòrnia d'aquella dècada, el look dels surfistes i de la gent del carrer de les ciutats com Los Angeles o San Francisco suposaven un canvi d'aires en el que havien vist fins llavors. Califòrnia, amb els seus trets culturals més personals com el surf, l'art, la cultura i una filosofia de vida juvenil i desenfadada, va ser la font d'inspiració per un nou look que representaria tota una revolució a la moda de luxe del nostre país.
 
Colors brillants, figures geomètriques, formes curvilínies, etc. conformen la personalitat de totes les peces d'aquesta marca des de llavors. Experts en disseny gràfic, els germans Dalmau van voler plasmar sobre la roba tot allò que havien conegut a l'altre cantó de l'Atlàntic i per això van començar a treballar amb diferents tècniques d'estampació per tal d'aconseguir el resultats més impressionants: innovadors i sofisticats.
 
 Des dels seus principis, Custo Line, com s'anomenava la marca, va mantenir-se activa als Estats Units. La forta connexió amb l'estil d'aquest país els va portar a la Spring/Summer Fashion Week de Nova York el 1997, i gràcies això es van donar a conèixer entre estilistes de sèries de televisió com Friends o Sexo en Nueva York que van començar a vestir els famosos amb les creacions Custo. Any rera any Custo ha mantingut la seva presència a la passarel·la de Nova York.
 
Aquesta marca de roba considerada urban superior, ha mantingut l’essència dels seus dissenys com una actitud davant la vida, transmetent aquest estil psicodèlic dels anys 80 a totes les seves línies, des de vestits, camises, abrics, etc. fins a calçat, perfums i altres complements.
 
 

Podeu visitar la seva web oficial: www.custo-barcelona.com