Michael Kors

Paraules de Michael Kors:


"L’objectiu de les meves creacions és, unir el confort d'Estats Units amb el luxe d'Europa".

Partint d’aquí, podem dir, que el Michael Kors és considerat com "l’American Fashion", i un dels dissenyadors més importants dels Estats Units, per la seva vestimenta anomenada 'sport-luxe'. Michael Kors, nascut el 1959, va aconseguir desenvolupar la seva signatura l’any 1981, any en el qual va crear la seva marca homònima, i la qual va aconseguir vendre ràpidament en els prestigiosos magatzems de la “Gran Poma” de Nova York.

El 1997, el va fitxar la casa francesa Celine, amb un contracte que li permetia seguir treballant amb els dissenys de la seva pròpia signatura. No obstant això, a causa d'impulsar les seves pròpies confeccions, el març de 2003, el Sr. Kors va anunciar que abandonava Celine. La seva última col·lecció, anomenada Macadam Sorbonne, va ser tot un èxit (com tot el que fa aquest gran mestre).

En les seves creacions, el dissenyador Michael Kors, ha sabut combinar la pràctica moda americana, amb el glamur i la moda europea, una combinació que l’ha dut a recollir nombrosos premis del seu sector.

El premi més recent, el va rebre el passat mes de setembre de 2013, on va rebre el Premi del Consell de Costura per la seva tasca en el món de la moda, durant un dinar celebrat al Lincoln Center de Nova York. També cal destacar d’altres premis que ha rebut, com el que va rebre l’any 1983, Premi DuPonts First American Original Award, o el que va rebre el 1997, on va ser guardonat amb el CFDA, 'l'Oscar' de la moda com a 'Dissenyador de l'Any', premi que va tornar a recollir l’any 2001, en aquesta ocasió com a 'Dissenyador de Complements de l'Any'.

En el món de la moda, Michael Kors és un nom molt important, i és que amb les seves creacions, s’ha guanyat el reconeixement dels experts, el reconeixement dels consumidors, i el reconeixement de grans personalitats. Actrius de Hollywood com Sigourney Weaver, Julianne Moore, Gwyneth Paltrow, Daniela Kuntz, Halle Berry, Hilary Swank, entre d’altres, figuren com a fidels clientes seves, temporada rere temporada.

Com veieu, a La Creadora sempre cerquem les millors marques, les millors qualitats, i dissenyadors “TOP”, perquè pugueu adquirir el millor d’arreu del món, cada temporada.

Així doncs, ja ho sabeu, si us agrada la moda més atrevida, us agrada vestir amb roba, calçat, i complements, que tinguin aquesta combinació, de peces confortables amb glamur, i us agrada portar peces exclusives d’altíssima qualitat, Michael Kors és el vostre dissenyador, perquè fa coses realment espectaculars!

 

La marca Michael Kors ofereix col·leccions de dona, col·leccions d’home, complements i perfums.