Peuterey

L’any 1996 el Sr.Graziano Gianelli va inventar, fundar i patentar la marca i companyia Peuterey. Quan el Sr.Gianelli explivava el nom que volia posar a la seva marca, molta gent va dir que el nom era impronunciable, i algunes persones deien que amb un nom com aquest no aniria enlloc. Veient com ha evolucionat i s’ha anat desenvolupant la marca al llarg dels anys…

El nom d’aquesta gran marca, està inspirat en el cim Peuterey, situat al sud del Mont Blanc, que segons paraules de molta gent que hi ha estat: “Peuterey és majestuós i amb una elegància imponent”.

Peuterey és una marca de culte per als amants de la moda, és una famosa marca de moda italiana amb nom francès d’altíssima qualitat, i les seves peces són considerades d’alt rendiment. És una marca líder en tendència a tot el món, completament reconeguda dins del món la moda, ofereix roba elegant que va dirigida a un públic que vol un 'look' de moda, sense renunciar a la comoditat i funcionalitat, per això entre altres motius també la vam triar per vosaltres.

Tot i que la idea inicial era crear roba esportiva de luxe, l'èxit de vendes i que va fer famosa la marca és la peça "Guardian", la jaqueta de ploma d’oca encoixinada, a partir d’aquí… Avui dia, és una marca de roba que té una gamma amplíssima de productes per a homes, dones i nens, i que ha anat ampliant les col·leccions, amb pantalons, jaquetes de cuir, ‘polos’, mocadors, peces de punt, samarretes….

Peuterey es caracteritza per oferir models versàtils i pràctics, i per oferir peces que són resistents als climes més freds, també es caracteritza per elaborar les seves peces artesanalment, i per utilitzar excel·lents matèries primeres tèxtils tècniques, com el niló i la microfibra.

Es diu que molts famosos, estrelles i celebritats, opten per la marca Peuterey per participar en tots els esdeveniments “casuals”.

Les peces Peuterey, de debò, tenen un estil i una estètica tan especial, que és habitual sentir i veure en tertúlies i programes de moda, que gairebé totes les persones que han optat per comprar-se una peça d’aquesta marca, han manifestat que les van adquirir, perquè en veure-les, van sentir atracció a primera vista. Us ha passat mai això amb una peça de roba?

La marca Peuterey demostra temporada rere temporada, que està a la part alta dels dissenyadors de prestigi, a part de demostrar-ho amb les seves excel·lents col·leccions, també ho fa protagonitzant fets importantíssims dins del món de la moda, com per exemple, els dos fets que s’han produït aquesta temporada 2013-2014. El primer, és que el prestigiós fotògraf Alistair Taylor Young (reconegut i considerat com un dels millors fotògrafs a escala mundial), ha fet la seva campanya publicitària Tardor/Hivern 2013-2014, i el segon, és que el fruit d’aquesta campanya es va poder veure a la Cúpula de Milà, la publicitat d’aquest producte ‘TOP’, es va poder veure en una part ‘TOP’ d’aquesta ciutat, ja que va estar penjada en un dels monuments més prestigiosos, emblemàtics i visitats, sinó el que més, de la ciutat cabdal de la moda italiana.

Fent una reflexió, suposem que el Sr.Graziano Gianelli a l’hora de buscar el nom per la seva gran creació, quan va veure el cim Peuterey es va inspirar, va intuir que algun dia arribaria al capdamunt en tots els sentits, i ho va tenir claríssim, va relacionar la grandesa del seu producte amb la grandesa d’una meravella de la natura, com és el cim PEUTEREY!!!