Imperial

 

Imperial va ser fundada l’any 1978 amb la idea d’expandir el concepte d’estil personal. L’estil personal no és un element estàtic, sinó que va evolucionant en funció del moment en què ens trobem i de l’estil de vida que en aquell precís moment duem a terme, i la roba Imperial va molt lligada a aquest estil, ja que presenta la idea de “fast fashion” (moda ràpida), dissenyant i elaborant diferents productes sense percebre la idea de temporada d’hivern i temporada d’estiu. El seu objectiu és dissenyar la roba sense perdre de vista el context, el moment i les tendències presents, podríem dir que aquesta marca treballa i dissenya, dia a dia, més que de temporada a temporada.

Aquesta idea de “fast fashion”, ve de la mà d’Adriano Aere i Emilia Giberti, uns empresaris que avui dia supervisen una plantilla de 200 treballadors, que tenen 80 botigues mono marca a Itàlia, i 4.000 clients de botigues multi marca (com nosaltres) repartits per tot el món, que han apostat, i amb encert, per aquesta firma italiana.

La companyia ha continuat creixent, i avui dia, amb 35 anys d’experiència, produeix 6 milions de peces per any, que són distribuïdes en l'àmbit nacional, europeu i al mercat asiàtic, i una prova més del seu constant creixement, és que aquesta temporada tardor/hivern 2013-2014, va sortir al mercat una nova col·lecció de línia infantil, i ara Imperial Fashion ja té 3 línies; dona, home, i l’esmentada línia infantil.

Però el que millor defineix a Imperial, és el seu esperit d’experimentació, volent que la seva roba s’adeqüi al món contemporani, democràtic i metropolità en el qual vivim, i les seves col·leccions sempre són el fruit de la investigació urbana i l’estudi, i dins d’aquest estudi, parlaríem de l’experimentació de les diferents teles, els diferents estampats, els diferents talls... tasca que estan duent a terme constantment, dia rere dia.

En les peces Imperial trobareu un producte actual, versàtil, pràctic, original, i amb quelcom diferent, que són algunes de característiques que a La Creadora sempre busquem per vosaltres, és a dir, trobareu el que nosaltres considerem que és una marca “TOP”, amb el segell de qualitat i excel·lència del 'Made in Italy'.